NOVOSTI

Nadahnuti prirodom, vođeni tehnologijom, Deceuninck spaja tradiciju i inovaciju u jedan, revolucionarni novi koncept. Otkrijte materijal koji spaja prirodni izgled i topao dodir drveta s lakom upotrebom, trajnošću i jednostavnim održavanjem PVC-a. Otkrijte Twinson®. DNA dizajna. Izumljenog u Deceuninck-u. Novi materijal s neograničenim primjenama.


 

Twinson® donosi sve prednosti drveta, istovremeno Vam dopuštajući uživati u jedinstvenim svojstvima PVC-a. Objedinjujući drvo i PVC u jedinstven, osnovni materijal, Twinson® će preobličiti i izgled i mogućnosti Vašeg doma.
Twinson® je vodootporan, robustan i lijep… spomenimo samo neke prednosti.

Primijenjen vani ili unutra, na podu ili zidu, u modernom ili tradicionalnom arhitektonskom okruženju, Twinson® nudi neograničen potencijal. Postoje mogućnosti i za daljnje širenje palete ponude, jer se ona redovno proširuje novim proizvodima.

 

Tehničke karakteristike


Twinson je oko 40% gušći od drveta i do 30% od koekstruzije drveta i polietilena. U odnosu na drvo Twinsonova čvrstoća raste na 170% vrijednosti čvrstoće drveta.
 

Uronjeno, drvo upija vodu od 6 do 12 % u 24 sata, dok Twinson, u istim uvjetima upija tek 0,2 do 0,6 %. Unutar 28 dana, drvo će upiti 20% vode, dok će Twinson upiti tek 3,5%. Ovi podaci iznimno su važni kod vanjskih zidnih obloga izvedenih iz Twinson materijala, koje ni pri snažnim bočnim udarima kiše nošene vjetrom ne upijaju vlagu.

Zbog specifične površinske napetosti većina tekućina ne ostavlja nikakve mrlje i čini ga pogodnim za podne obloge uz bazen, vrtni ribnjak, roštilj ili bilo koju vanjsku površinu.

Za koekstruzije drveta i polietilena potrebna je sila loma od 1900 N, dok je za Twinson potrebno djelovati 2,5 puta većom silom, od 5000 N.

Usporedba Twinsona s konkurentskim materijalima

 

 

   ZIDNE OBLOGE  

Dozvolite Vašoj kreativnosti slobodu s Twinson® Face. Od prednje fasade, do stražnjeg zida, od zabata do krovnih prozora, Twinson® Face nudi Vam ultimativno zidnu oblogu, s prirodnim izgledom i dodirom drveta i fleksibilnom trajnošću PVC-a. Rezultat toga su vodootporne fasadne obloge koje je lako održavati, koje ne trunu i na kojima nema pojave mahovine ili iverja, a koje su u savršenom skladu s Vašim domom, dajući mu elegantan štih.

Twinson O-Face zidne obloge

 

   PODNE OBLOGE  

Od vrtnih staza i terasa, do jezerca i prostora oko bazena, Twinson® Terrace nudi ultimativnu vanjsku podnu oblogu. Daske koje se lako održavaju su vodootporne, ne trunu te na njima nema pojave mahovine ili iverja. Istovremeno su ugodne na dodir i pravo zadovoljstvo za oko. Masivne daske imaju dvostanu primjenu, omogućujući Vam robusniji ili rafiniraniji izgled. Postavljanje je vrlo jednostavno. Izrežite daske na mjeru, pričvrstite ih na okvir koristeći sustav spojnica i pokrijte rubove s Twinson® Terrace daščicom. Postavljanje terase nikada nije bilo tako jednostavno! Stoga stavite najbolje iz oba svijeta već danas u svoj vrt!

Twinson O-Terrace nosi odorenje Qualitätsgemeinschaft Holzwerkstoffe e.V (odbor za kontrolu kvalitete proizvoda izrađenih od drveta), za materijale izrađene od drveta i polimera. Stalne provjere i praćenje proizvoda od strane neovisnog, vanjskog tijela jamče kupcu dugotrajan i vrhunski kvalitetan proizvod.
 

   PODNE OBLOGE  

Twinson O-Terrace+ je premium vanjska podna obloga za komercijalnu primjenu Vodootporan i robustan, privlačan i lako se održava: O-Terrace+ ima sve !

Zahvaljujući prirodnom izgledu i bogatom izboru boja, podne obloge savršeno se uklapaju u Vaš koliš. Povrh toga, O-Terrace je bez iverja i ne rascijepa se.Valoviti dizajn nudi atraktivnu gornju površinu. Obloge imaju visokovrijedni izgled zbog robusnog oblika. Površina je djelomično četkana: utor između obloga nije pravilan otvor, nego više naglašena, plitka linija. Zahvaljujući urezanim profilima, mali predmeti neće pasti između profila terase.

Twinson O-Terrace+ nosi oznaku odobrenja Odbora za kontrolu kvalitete proizvoda od drva (Qualitätsgemeinschaft Holzwerke e.V.), za materijale napravljene od drveta i polimera. Kontinuirana testiranja i praćenje proizvoda od strane neovisnog inspektorata kupcu jamče dugotrajan proizvod vrhunske tehničke kvalitete.

Twinson O-Terrace podne obloge

Google

Z A P O Š LJ A V A NJ E
POSTANITE DIO
TIMA

 
 

 

Poslovno - prodajni centri

Dugopolje

Sv. Leopolda Mandića 8

Solin

Don Frane Bulića 183a

 

tel:

+385 (0)21 668 100
 

fax:

+385 (0)21 668 110
+385 (0)21 668 116
 

mob.:

+385 (0)91 / 218-1010
+385 (0)91 / 218-1020
...
+385 (0)91 / 218-1025
...
+385 (0)91 / 218-1027
 

e-mail: aldi@aldi.hr

 

Komercijalisti za područje

 

     Zagreba
 

MIRO KORDUN
Međimurska ulica 21/II kat
10 000 Zagreb

mob: 091 218 10 23
e-mail: miro@aldi.hr

 

* * * * *

- plaćanje kreditnim karticama 

 

   

 

- 100% sigurnosti pri plaćanju, i za kupca i za trgovca

 

- iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka  

 

* * * * *

Uveli smo mogućnost obročnog plaćanja naših proizvoda kreditnim karticama:

 

American Express2-6 rata bez kamata

24-60 rata – potrošački kredit

Diners Club International2-12 rata bez kamata

2-60 rata – potrošački kredit  

 

design by keli